Характеристика гастронімів як окремих лексичних одиниць та компонентів фразеологізмів (на матеріалі німецької мови)

Лапиніна, О. (O. Lapina) (2015) Характеристика гастронімів як окремих лексичних одиниць та компонентів фразеологізмів (на матеріалі німецької мови). Наукові записки Національного університету “Острозька академія”. Серія «Філологічна» (51). pp. 247-249.

[thumbnail of 95.pdf] PDF - Published Version
Download (318kB)

Анотація

У статті розглядаються гастроніми як окремі лексичні одиниці та компоненти фразеологічних одиниць німецької мови на прикладі тематичної групи «Овочі та зелень».
(The article deals with gastronomic components as a lexical units and components of phraseological units in German in
the context of thematic group «Vegetable and fresh greens».)

Тип файлу: Стаття
Ключові слова: Kомпонент-гастронім, фразеологічні одиниці із гастрономічним компонентом, тематична група (Gastronomic component, phraseological units with a gastronomic component, thematic group)
Теми: За напрямами > Загальні питання лінгвістики та літератури
Підрозділи: UNSPECIFIED
Розмістив/ла: Галина Цеп'юк
Дата розміщення: 01 Чер 2016 08:35
Остання зміна: 01 Чер 2016 08:35
URI: https://eprints.oa.edu.ua/id/eprint/4668

Actions (login required)

Переглянути елемент Переглянути елемент