Основні тенденції та перспективи розвитку харчової промисловості Рівненщини

Мальчик, М. В. and Васюк, І. В. (2011) Основні тенденції та перспективи розвитку харчової промисловості Рівненщини. Фінансова система України. Наукові записки. Серія “Економіка” (Вип.17). pp. 221-231.

[thumbnail of 29.pdf]
Preview
PDF - Published Version
Download (433kB) | Preview

Анотація

Проаналізовано основні тенденції розвитку харчової галузі Рівненщини. Окреслено низку ключових проблем. Визначено можливі перспективи розвитку підприємств харчової промисловості, які дадуть змогу вітчизняним виробникам забезпечити якісною продукцією нaселення України та здійснити вихід на зовнішні європейські ринки.
(The basic tendencies of functioning of food industry of Rivne region are analyzed. Outlined row of key problems. Possible prospects of development of enterprises of food industry were determined, that will enable domestic producers to provide high-quality products to the population of Ukraine and realize departure into exterior European markets.)

Тип файлу: Стаття
Ключові слова: Харчова промисловість, обсяг виробництва, темп приросту, інвестиції (Food industry, production volume, growth, investment rate)
Теми: За напрямами > Економіка
Підрозділи: UNSPECIFIED
Розмістив/ла: Ірина Погончук
Дата розміщення: 08 Жов 2018 13:50
Остання зміна: 08 Жов 2018 13:50
URI: https://eprints.oa.edu.ua/id/eprint/7182

Actions (login required)

Переглянути елемент Переглянути елемент