Школьна, О. (2012) Культура харчування еліти українського суспільства XVII-XIX століть: руйнація стереотипів про типологію форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв і встановлення дійсного стану речей. Острозький краєзнавчий збірник. (Вип. 5). pp. 345-356.
|
PDF
- Published Version
Download (1MB) |
Анотація
Дослідження присвячене переосмисленню існуючих знань про типологію форм вітчизняних фарфоро-фаянсових виробів для напоїв ХУІІ-ХІХ століть. Здійснено спробу первинного аналізу різниці між посудом для кави, мокко, шоколаду, чаю.
| Тип файлу: | Стаття |
|---|---|
| Теми: | За напрямами > Історія |
| Підрозділи: | Наукова бібліотека Національного університету Острозька академія > Збірники Державного історико-культурного заповідника м.Острога |
| Розмістив/ла: | Галина Цеп'юк |
| Дата розміщення: | 17 Лип 2014 09:09 |
| Остання зміна: | 17 Лип 2014 09:09 |
| URI: | http://eprints.oa.edu.ua/id/eprint/2975 |
Actions (login required)
![]() |
Переглянути елемент |


