Школьна, О. (2012) Культура харчування еліти українського суспільства XVII-XIX століть: руйнація стереотипів про типологію форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв і встановлення дійсного стану речей. Острозький краєзнавчий збірник. (Вип. 5). pp. 345-356.
PDF
- Published Version
Download (1MB) |
Анотація
Дослідження присвячене переосмисленню існуючих знань про типологію форм вітчизняних фарфоро-фаянсових виробів для напоїв ХУІІ-ХІХ століть. Здійснено спробу первинного аналізу різниці між посудом для кави, мокко, шоколаду, чаю.
Тип файлу: | Стаття |
---|---|
Теми: | За напрямами > Історія |
Підрозділи: | Наукова бібліотека Національного університету Острозька академія > Збірники Державного історико-культурного заповідника м.Острога |
Розмістив/ла: | Галина Цеп'юк |
Дата розміщення: | 17 Лип 2014 09:09 |
Остання зміна: | 17 Лип 2014 09:09 |
URI: | https://eprints.oa.edu.ua/id/eprint/2975 |
Actions (login required)
Переглянути елемент |