Цифровий архів Острозької академії

Культура харчування еліти українського суспільства XVII-XIX століть: руйнація стереотипів про типологію форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв і встановлення дійсного стану речей.

Школьна, О. (2012) Культура харчування еліти українського суспільства XVII-XIX століть: руйнація стереотипів про типологію форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв і встановлення дійсного стану речей. Острозький краєзнавчий збірник. (Вип. 5). с. 345-356.

[img] PDF - Опублікована Версія
Download (1MB)

Резюме

Дослідження присвячене переосмисленню існуючих знань про типологію форм вітчизняних фарфоро-фаянсових виробів для напоїв ХУІІ-ХІХ століть. Здійснено спробу первинного аналізу різниці між посудом для кави, мокко, шоколаду, чаю.

Тип елементу: Стаття
Корпоративні автори: Львівська національна академія мистецтв.
Теми: За напрямами > Історія
Підрозділи: Наукова бібліотека Національного університету Острозька академія > Збірники Державного історико-культурного заповідника м.Острога
Користувач, що депонує: Галина Цеп'юк
Дата внесення: 17 Лип 2014 09:09
Останні зміни: 17 Лип 2014 09:09
URI: http://eprints.oa.edu.ua/id/eprint/2975

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу