Моніторинг за харчовими продуктами, які містять генетично модифіковані організми, в Рівненській області

Хоронжевська, І. С. (I. Khoronzhevska) and Степанюк, Л. О. (L. Stepaniuk) and Шевченко, Г. М. (H. Shevchenko) and Гущук, І. В. (I. Hushchuk) and Сафонов, P. B. (R. Safonov) (2010) Моніторинг за харчовими продуктами, які містять генетично модифіковані організми, в Рівненській області. Актуальні питання гігієни та екологічної безпеки України : збірка тез доповідей науково-практичної конференції (вип.10). p. 258.

[thumbnail of monitirynh.pdf] PDF - Published Version
Download (533kB)

Анотація

Розглядається моніторинг за харчовими продуктами, які містять генетично модифіковані організми, в Рівненській області.

Тип файлу: Стаття
Теми: За напрямами > Суспільне здоров'я та гігієна
Підрозділи: Відділ міжнародного співробітництва
Розмістив/ла: заввідділу Наталя Денисенко
Дата розміщення: 21 Лип 2025 12:22
Остання зміна: 21 Лип 2025 12:26
URI: https://eprints.oa.edu.ua/id/eprint/9990

Actions (login required)

Переглянути елемент Переглянути елемент