Лапиніна, О. (O. Lapina) (2015) Характеристика гастронімів як окремих лексичних одиниць та компонентів фразеологізмів (на матеріалі німецької мови). Наукові записки Національного університету “Острозька академія”. Серія «Філологічна» (51). pp. 247-249.
PDF
- Published Version
Download (318kB) |
Анотація
У статті розглядаються гастроніми як окремі лексичні одиниці та компоненти фразеологічних одиниць німецької мови на прикладі тематичної групи «Овочі та зелень».
(The article deals with gastronomic components as a lexical units and components of phraseological units in German in
the context of thematic group «Vegetable and fresh greens».)
Тип файлу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | Kомпонент-гастронім, фразеологічні одиниці із гастрономічним компонентом, тематична група (Gastronomic component, phraseological units with a gastronomic component, thematic group) |
Теми: | За напрямами > Загальні питання лінгвістики та літератури |
Підрозділи: | UNSPECIFIED |
Розмістив/ла: | Галина Цеп'юк |
Дата розміщення: | 01 Чер 2016 08:35 |
Остання зміна: | 01 Чер 2016 08:35 |
URI: | https://eprints.oa.edu.ua/id/eprint/4668 |
Actions (login required)
Переглянути елемент |