Шевченко, Г. and Гущук, І. (2012) До питання ліквідації територіальних закладів держсанепід служби. "АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ " ЗБІРКА ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ (восьмі марзєєвські читання, 2012 рік) (Вип.12). pp. 241-243.
PDF
- Published Version
Download (94kB) |
Анотація
Майже сторічна історія становлення Держсанепідслужби дала можливість напрацювати гігієнічні нормативи, які по багатьох показниках є одними із найбільш жорстких у світі. На жаль ці нормативи і є одними із спірних питань, на які дуже боляче реагує як вітчизняне так і зарубіжне бізнес-середовище, особливо стосовно харчової продукції. Дилема полягає в наступному: чим менш жорсткі вимоги до якості продукції, тим менше затрачує, а тому більше отримує прибутку бізнес, але при цьому в рази зростає ризик шкідливого впливу на житпг і здоров'я людини, якщо постачальник цієї продукції має собі за головну мету-збагачення.
Тип файлу: | Стаття |
---|---|
Теми: | За напрямами > Прикладні науки |
Підрозділи: | UNSPECIFIED |
Розмістив/ла: | Галина Цеп'юк |
Дата розміщення: | 29 Січ 2017 19:50 |
Остання зміна: | 29 Січ 2017 19:51 |
URI: | https://eprints.oa.edu.ua/id/eprint/5353 |
Actions (login required)
Переглянути елемент |